طرز تهیه ترشی گل سیر

گل سیر ترشی طعمی شبیه سیر ترشی دارد اما بوی آن کمتر است و به راحتی می توان آن را خورد. این ترشی با غذاهایی مانند ماهی، دمی پختی و ماکارونی بسیار لذیذ است و بوی کمتری نسبت به سیر در دهان دارد و وقتی ساقه سیر رشد کرد، اگر هنوز چیده نشده باشد، سیر ریز روی ساقه ظاهر می شود که به آن سیر می گویند. گل. . این گل‌های سیر شبیه گل‌ها هستند، گل‌ها معمولاً در خرداد شکوفا می‌شوند و بهترین زمان برای گذاشتن سیر ترشی 10 روز آخر خرداد است زیرا در این مدت سیر خشک‌تر و گل‌دار است. یا از آن برای خوردن مانند سیر استفاده کنید. سیر ترشی یکی از سوغاتی های گیلان طرز تهیه سیر ترشی: مواد لازم: مقدار سیر مورد نیاز، نمک مورد نیاز، مقدار مورد نیاز طرز تهیه سیر ترشی: برای تهیه سیر ترشی ابتدا حبه های سیر را تمیز کرده و ساقه آنها را بیرون بیاورید. و روی آن ها نمک بپاشید و در آفتاب یا جای خشک قرار دهید تا رطوبت آن کاملا گرفته شود و خشک شوند.سپس سیر را پوست بگیرید تا دانه ها ظاهر شوند.پس از آن سیر را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آن نمک بریزید و سرکه بریزید تا زمانی که سرکه کاملا روی سیر را بپوشاند سپس در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار دهید حداقل تا زمانی که سیر سیر نشود در آن را باز نکنید. کمی می رسد سیر هر چه بیشتر بماند بهتر می رسد و بعد از مصرف بوی دهانتان کمتر می شود.طرز دیگر تهیه گل سیر ترشی: ترشی گل سیر,تهیه ی گل سیر ترشی.طرز تهیه گل سیر ترشی
.مواد لازم برای سیر ترشی گل سیر: 250 گرم گل سیر سرکه به میزان لازم آب انار نصف لیوان نمک سیر ترشی را به مقدار لازم آماده کنید: در این روش گل سیر را چند دقیقه در آب بجوشانید تا کمی نرم شود سپس آنها را بشویید، بگذارید خنک شوند، پوست آنها را بگیرید. پس از خنک شدن، آنها را در شیشه های تمیز و خشک بریزید. سپس روی آن ها نمک بریزید و سپس آب انار را روی آن ها بریزید و در آخر سرکه را روی آن ها بریزید تا زمانی که سرکه روی سیر را بپوشاند سپس آن را خوب ببندید و در جای خنک تاریک قرار دهید. این سیر ترشی بعد از دو هفته رسیده است اما می توانید آن را برای مدت طولانی نگهداری کنید.طرز تهیه انواع ترشی گل سیر, روش های درست کردن ترشی سیر ساخت گل ترشی سیرناکاتی برای تهیه گل سیر ترشی: • برای تهیه گل سیر ترشی می توانید مقداری از ساقه های آن را در سیر نگهداری کنید و با آن ترشی کنید.آنها را کمی بجوشانید تا سیر زودتر ترشی شود مراقب باشید زیاد نجوشد چون سیر را له می کند هنگام خرید سیر تازه برای ترشی مراقب باشید اگر ساقه ها گل دارند نگذارید فروشنده آنها را قطع کند. . . چون گل سیر هستند و می توانید با سیر ترشی اضافه کنید. حتی می توانید از آنها مانند سیر در غذا استفاده کنید. برخی از افراد سیر ترشی را دوست دارند، بنابراین در این صورت می توانید مقدار بسیار کمی آب انگور را در سرکه بریزید. آب انگور باعث می شود سیر ترشی زودتر برسد. سیر ترشی رو از همون اول درست کردید و از سرکه سفید استفاده کردید رنگ ترشیتون روشن میشه. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …