طرز تهیه مربا عناب تازه و خشک

خواص عناب, روش تهیه مربا عناب, رسپی مربا عناب طرز تهیه مربای عناب
مربای عناب خوشمزه، مغذی و مغذی است که می توانید آن را به راحتی در خانه با مربای تازه عناب و مربای عناب خشک به صورت خالص یا پوره درست کنید. مربای عناب به تنهایی بسیار خوشمزه است اما در صورت تمایل می توانید از انواع طعم دهنده ها برای این مربا استفاده کنید مربای عناب مربای عناب علاوه بر خوشمزه بودن و مقوی بودن فواید زیادی دارد. مربای عناب علاوه بر کاهش افسردگی برای درمان و پیشگیری از سرطان بسیار مفید است و می تواند استرس را کاهش دهد. عناب به دلیل لعاب آن به عنوان تقویت کننده سینه استفاده می شود و اگر با شیر یا آب جوشانده شود خاصیت ملین دارد. عناب اعصاب را آرام می کند و بی خوابی را کاهش می دهد و در کاهش علائم آسم و تنگی نفس مفید است. عناب منبع ویتامین C و چندین ماده معدنی از جمله کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلوراید است، در حالی که پکتین موجود در عناب به عنوان فیبر محلول باعث کاهش چربی و قند خون می شود. رسپی مربا عناب, طرز تهیه مربا عناب خوش طعم, طرز تهیه مربای عناب خانگی طرز تهیه مربای عناب
خشک مواد لازم برای مربای خشک شده عناب 500 گرم شکر 1000 گرم آب 4 پیمانه آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری 2 عدد خرمالو صاف کرده سپس دانه ها را جدا کنید.شکر و آب را در قابلمه بریزید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. عناب و هل را اضافه کنید و با در باز و روی حرارت ملایم بجوشانید تا مربا غلیظ شود. آبلیمو را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر مربا را بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا ۲۴ ساعت در همان قابلمه در دمای محیط بماند سپس آن را به شیشه در بسته منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید. در صورت تمایل می توانید 4 تکه چوب دارچین را از ابتدای پخت به مربا اضافه کنید. برای طعم دادن به این مربا می توانید از میخک نیز استفاده کنید. هنگام اضافه کردن آب لیمو به مربای عناب می توانید از پوست لیموترش رنده شده (به ازای هر 500 گرم شکر، 2 قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده) برای طعم دادن به مربا استفاده کنید. روش تهیه مربا عناب, رسپی مربا عناب, طرز تهیه مربا عناب خوش طعم طرز تهیه مربای عناب تازه

  مربای تازه عناب مانند عناب خشک است، روش تهیه مربای عناب فقط قسمتی را که عناب را در آب خیس می کند حذف می شود.قلب عناب های تازه را با هسته جدا کنید تا شکل عناب ها تغییر نکند و سپس در شربت بریزید تا دم بکشد و شکر به خود بگیرد.مربای عناب به تنهایی خوشمزه است و نیاز به طعم دهنده خاصی ندارد، اما در صورت تمایل می توانید از ادویه خاصی مانند چوب دارچین، هل، رنده پوست پرتقال، وانیل و میخک یا ترکیبی از 2 تا 3 مورد برای طعم دادن استفاده کنید. . مربا انجامش بده .

بیشتر بخوانید:  روشهای طرز تهیه ماهی شوریده

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …