طرز تهیه پشمک


نحوه ی درست کردن پشمک, طرز درست کردن پشمک طرز تهیه پشمک
همانطور که می دانید پشمک به روش های مختلفی تهیه می شود. پشمک چوبی اغلب در پارک ها و زمین های بازی ساخته می شود که مصرف کنندگان اصلی آن کودکان هستند.تاریخچه پشمک به اواخر دهه 1980 برمی گردد. چندین سال بعد در نمایشگاهی پشمک به همه ارائه شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت. حتی در تقویم جهانی 16 آذر برابر با 16 آذر به عنوان روز پشمک نامگذاری شده است.تاریخ ورود پشمک به ایران بعد از جنگ جهانی دوم بوده است. لرستان و شهرستان بروجرد اولین استان هایی بودند که تولید پشم را آغاز کردند. در این شهر کارگاه هایی ایجاد شد و تولید پشمک در ایران آغاز شد. بعدها تولید پشمک به شهرهای دیگر از جمله یزد رسید و یزد به یکی از تولیدکنندگان پیشتاز پشمک در کشور تبدیل شد و اکنون پشمک به عنوان سوغات یزد شناخته می شود. پشمک سنتی یزد بسیار معروف است. در تهیه انواع مواد و خوراکی های مجاز از طعم های مختلف پشمک استفاده می شود که باعث اشتها آورتر شدن پشمک می شود. اکنون می توانید طعم های مختلف پشمک را در بازار پیدا کنید.از مهم ترین طعم هایی که در بازار موجود است و مورد مصرف مردم قرار می گیرد می توان به زعفران، کاکائو، وانیل، نعناع، ​​هندوانه، شیر، خربزه، میوه، توت فرنگی، پرتقال و … اشاره کرد.. تکنیک های درست کردن پشمک,مواد لازم برای تهیه ی پشمک طرز تهیه پشمک به صورت مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه پشمک: سرکه 1 کیلوگرم، آرد سفید نصف قاشق چایخوری، روغن 200 گرم، آب 400 گرم، نیم لیتر، طرز تهیه پشمک بدون فر و به روش ساده: بهتر است بعد از اینکه مواد را آماده کردید یک قابلمه و سینی تهیه کنید و کنار دستتان بگذارید و بعد شروع به پشم زدن کنید. ابتدا شکر را در نیم لیتر آب حل کنید. سپس آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی آتش گاز بگذارید و محلول آب و شکر را بجوشانید. بعد از جوش آمدن به بقیه مواد سرکه اضافه کنید و با قاشق یا ملاقه مواد را هم بزنید تا غلیظ شود.بعد از غلیظ شدن مواد. کف سینی را چرب کرده و مواد را داخل سینی بریزید و صبر کنید تا مواد خنک شوند. سپس با دست ورز دهید تا یکدست شود و پس از یکدست شدن مواد را به شکل رول درآورده و آرد و روغن را در قابلمه بریزید و تفت دهید، اگر پشم رنگی یا طعم دار می خواهید باید به آرد اضافه کنید. در این نقطه. بعد از اینکه آرد کاملاً سرخ شد، آن را در کف تابه بریزید.مواد پشمی که درست کردید رول روی آرد قرار دهید.سپس از دو طرف به طور مداوم آن را بکشید و به شکل انگلیسی 8 تا کنید و سپس دوباره گرد کنید و چندین بار این کار را ادامه دهید و پارچه را از دو طرف بکشید تا دایره ای که تشکیل می شود بزرگتر شود و در نهایت شبیه پشم شود. . اینجا کار تمام شده و پشم شما آماده است. طرز تهیه پشمک,درست کردن پشمک  وقتی محلول آب شکر را روی آتش می گذارید، شعله گاز را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید تا محلول شما قوام خوبی داشته باشد، دمای آن باید زیاد باشد اگر اگر می خواهید به پشمک خود طعم کاکائویی بدهید کافی است وقتی آرد و روغن را داخل تابه ریختید کمی پودر کاکائو اضافه کنید. اگر می خواهید پشمک خود را در رنگ های مورد علاقه خود تولید کنید، حتما از رنگ های خوراکی مجاز استفاده کنید تا به شما آسیبی نرسد.نکاتی برای تهیه پشمک, آموزش درست کردن انواع پشمک طرز تهیه پشمک شکلاتی قالب

طرز تهیه پشمک چوبی: پشمک چوبی با دستگاه درست می شود و تهیه آن بدون دستگاه سخت است.برای تهیه پشم چوب، پس از تهیه پشم، چوب را آماده کرده و با چاقو یا قیچی ببرید و دور چوب بپیچید. به این ترتیب پشم چوب شما آماده است. نکته ای که در مرحله آخر باید به آن توجه کنید این است که تا زمانی که از آماده بودن پشمک مطمئن نشدید آن را با چاقو یا قیچی نبرید و ریز فشار دهید و به آرامی در قالب پخش کنید. در غیر این صورت شکلات مورد نظر را به روش بانماری ذوب کنید سپس با قاشق در قالب مورد نظر بریزید و بچرخانید تا یک لایه نازک شکلاتی به شکل قالب داشته باشید سپس آن را چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. آن را در قالب پشم بزنید و به آرامی فشار دهید. و شکلات آب شده را داخل آن بریزید. و در یخچال یا فریزر بگذارید تا زودتر سرد شود. سپس به آرامی آن را بردارید و در ظرف سرو قرار دهید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ماربل کیک ماربل کیک یک کیک دو رنگ زیبا و خوشمزه است که …



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …