طرز تهیه کادایف فنجانی

درست کردن کادایف فنجانی, تهیه کادایف فنجانی طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

مواد لازم برای لیوان کادایف: 500 گرم کره 200 گرم خامه به میزان لازم گردو یا پودر پسته به میزان لازم مواد لازم برای تهیه شربت کادایف: 4 لیوان شکر 4 لیوان لیمو 1-2 قطره طرز تهیه شربت کادایف را تهیه کنید: شکر و آب را مخلوط کرده و بگذارید بجوشد سپس 1 تا 2 قطره لیموترش اضافه کنید. و اجازه دهید شربت کمی غلیظ شود طرز تهیه فنجان کادایف: کادایف را باز کرده و کره آب شده را روی آن بریزید و هم بزنید. کمی در فنجان فشار دهید و آجیل را داخل آن بریزید و دوباره کادایف را داخل آن بریزید و فشار دهید و سپس بیرون بیاورید تا شکل زیبایی به خود بگیرد. وقتی طلایی شد آن را بیرون بیاورید و در شربت خنک شده بریزید. این دسر باید گرم و شربت سرد باشد. شربت را به کدایف بریزید و از ظرف خارج کنید و یک قاشق خامه روی آن بگذارید و در صورت تمایل روی آن آجیل یا پودر پسته بریزید و روی آن را تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه باتر کریم

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …