طرز تهیه مربا خرمالو

معروف ترین مربای پاییزی خرما یکی از بهترین میوه های پاییزی است که برای سلامتی و بدن بسیار مفید است. مربای خرمالو یکی از مشتقات خرمالو است که می توانید به راحتی آن را برای یک صبحانه مقوی پاییزی درست کنید.مواد لازم برای مربای خرمالو : خرمالوی تازه 850 گرم، شکر 500 گرم، آبلیموی تازه 200 میلی لیتر. با چاقو و آنها را در قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز قرار داده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر و خرما کاملا مخلوط شده و شکرها حل شود، حالا آب لیموی تازه را اضافه کرده و هم می زنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت متوسط ​​می گذاریم. تا زمانی که ذوب شود. بعد از اینکه مایع به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود و در پایان مربا را داخل شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید. مربا خرمالو,پخت مربا خرمالو مرحله اول تهیه مربای خرما روش پخت مربا, تکنیک های پخت مربا مرحله دوم تهیه مربای خرما نکاتی برای پخت مربا خرمالو,روش پخت مربا خرمالو غلظت کافی مربای خرما.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی لیمویی پاییزی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …