طرز تهیه کیک دوبوس مجارستان


کیک کلاسیک مجارستانی, کیک لایه‌ای مجارستانی, کیک دوبوس طرز تهیه کیک دوبوس
کیک شکلاتی و کاراملی سنتی مجارستانی کیک دوبوس یا کیک دوبوس یک کیک شکلاتی و کاراملی سنتی مجارستانی است که بین لایه های این کیک با شکلات پر شده و برای تزیین آن از کارامل استفاده می شود. کیک کاراملی شکلاتی دوبوش یا کیک دوبوس یک کیک اسفنجی لایه لایه از شکلات و کارامل است که اولین بار توسط جوزف دوبوس ساخته شد. این کیک کلاسیک مجارستانی دارای 6 لایه است که با شکلات پر شده است.مواد لازم کیک دوبوس: 6 تخم مرغ بزرگ، 150 گرم شکر، 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل خالص، 1 قاشق غذاخوری آرد کیک، 130 گرم نمک، 1 پیمانه باترکریم شکلاتی، شکلات تلخ و شیرین خرد شده (35% شکلات تلخ و شیرین) شکلات)، 100 گرم کره متوسط، 3 فنجان پودر کاکائو، 3 قاشق غذاخوری شکر و 125 گرم شکر وانیلی، 1 قاشق غذاخوری شکر کاراملیزه، 3/4 لیوان آب، 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، 2 قاشق غذاخوری دستور تهیه دوبل کیک بوسفر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود، سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بپوشانید سپس اسپری کنید و روی کاغذها جداکننده قرار دهید.زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با همزن بزنید تا کف کند، سپس به تدریج نصف شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرد و اگر کاسه را برگردانید تکان نخورد. سفیده تخم مرغ حدود 6 دقیقه طول می کشد تا تشکیل شود. زرده را با نصف شکر و وانیل با دور تند حدود 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سفیده را در دو مرحله به زرده اضافه کنید و با همزن به صورت دورانی در یک جهت مخلوط کنید. آرد کیک و نمک را الک کرده و در دو مرحله به تخم مرغ اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید. خمیر را به طور یکنواخت روی ورقه های فر پهن کنید و با کاردک آن را صاف کنید و بگذارید به مدت 5-7 دقیقه در فر بپزد. برای بررسی پخته شدن کیک، انگشت خود را در مرکز کیک بچسبانید. اگر کیک به انگشتتان چسبید یعنی هنوز پخته نشده است. پس از سرد شدن، کاغذ روغنی را از روی کیک ها بردارید تا بتوانید آنها را روی هم قرار دهید. کیک شکلاتی و کاراملی مجارستانی  کیک لایه‌ای مجارستانی, کیک دوبوس, کیک دوبوس مجارستانی برای تهیه باترکریم شکلاتی، یک قابلمه را پر از آب کنید و روی اجاق بگذارید و شکلات را در ظرفی بریزید و در حمام آب روی بخار آب ذوب کنید.به همین ترتیب کره را نرم کنید.پودر کاکائو را به کره اضافه کنید و مخلوط کنید. پودر قند را به کره اضافه کنید و هم بزنید. شکلات ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. کیک هایی را که در فر پختید به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی هر لایه کمی کره بمالید و سپس لایه ها را روی هم قرار دهید و با بقیه کره شکلاتی بپوشانید. برای تهیه کارامل، شکر، آبلیمو و آب را در قابلمه کوچکی بریزید و بگذارید بجوشد تا به رنگ کهربایی در بیاید و حرارت را خاموش کنید. یکی از کیک ها را دایره ای شکل دهید یا مثلثی برش دهید و با قاشق یک لایه نازک کارامل روی آن ها بمالید و برای تزیین کیک از آن استفاده کنید.در بعضی از دستورها کارامل را مستقیماً روی لایه رویی قرار دهید. . .





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی طرز تهیه: 15 دقیقه مواد لازم: …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …