طرز تهیه لاته با دستگاه اسپرسوساز
طرز تهیه قهوه با شیر با فرنچ پرس
می توانیم قهوه فرانسوی را با شیر نیز سرو کنیم. بعد از تهیه قهوه فرنچ با فرنچ پرس، یک فنجان شیر داغ را در کنار آن قرار می دهیم تا غذاخوری قهوه و شیر را به نسبت دلخواه مخلوط کند، می توانید شیر را جداگانه داخل فرنچ پرس بریزید و با حرکات شیر را کف کنید. پدال بزنید و به قهوه اضافه کنید. نکات کلیدی برای تهیه قهوه با شیر • مخلوط قهوه ترک و شیر را روی آتش نگذارید زیرا به دلیل وجود شیر قطعا منعقد می شود، باید بگذارید در لیوان خنک شود سپس قبل از خوردن عسل اضافه کنید. مقدار شکر را می توانید بنا به ذائقه خود تغییر دهید اما اگر مراقب اضافه وزن خود هستید بهتر است از شکر کمتر استفاده کنید. • برای غلیظ شدن شیر قهوه می توانید به هر فنجان 1 قاشق چایخوری قهوه اضافه کنید.• اگر برای کف کردن شیر داغ با دستگاه اسپرسوساز مشکل دارید، می توانید شیر سرد را امتحان کنید. .