طرز تهیه انواع دونات خانگی

طرز تهیه دونات شکلاتی خانگی, طرز تهیه دونات بدون فر, طرز تهیه دونات در فر طرز تهیه دونات خانگی

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه

دونات یکی از محبوب ترین شیرینی ها و تنقلات در جهان است. انواع دونات شکری و دونات شکلاتی با بافت نرم و لطیفی که دارند یکی از بهترین گزینه ها برای مهمانی ها و مجالس غیر رسمی به حساب می آیند، یکی از معروف ترین دونات ها دونات ها هستند که از میان وعده های بین المللی و یک دسر بسیار پرطرفدار محسوب می شوند. دونات .es برای اولین بار در آمریکا تهیه شد و به عنوان یک دسر آمریکایی در سراسر جهان معروف شد. گفته می شود که در قرن نوزدهم توسط مهاجران هلندی به ایالات متحده پخته شده است و گروهی نیز ادعا می کنند که یک شیرینی پز جوان آمریکایی اولین دستور پخت دونات شیر ​​را در عرشه کشتی در سال 1847 ساخته است. آنها بدون فر تهیه می شوند. . و در روغن سرخ می شوند اما برای افرادی که ترجیح می دهند از روغن کمتری استفاده کنند می توانید طرز تهیه دونات پخته را در ادامه مطلب مشاهده کنید.اگر می خواهید طرز تهیه دونات خانگی نرم و لطیف را یاد بگیرید با ما همراه باشید.در ادامه مقاله طرز تهیه دونات خانگی را به روش های مختلف به شما آموزش خواهیم داد.دونات ساده: مواد لازم برای دونات ساده: آرد سفید 4 تا 5 پیمانه، شکر 4 تا 5 پیمانه، تخم مرغ نصف پیمانه، شیر 2 لیوان، نصف پیمانه کره، 80 گرم وانیل، نمک نصف قاشق چایخوری. 1 پیمانه خامه ترش فوری 2 قاشق غذاخوری آب گرم نصف لیوان آب طرز تهیه دونات ساده در این قسمت طرز تهیه دونات خانگی مرحله به مرحله با نکات لازم برای تهیه دونات نرم و لطیف. ما به شما آموزش می دهیم. معمولا طرز تهیه دونات با شیر طرفداران بیشتری دارد. خمیر مایه را با آب گرم و 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و در ظرفی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا خمیر مایه حباب بزند و کره را در یخچال بگذارید تا نرم شود سپس با همزن بزنید. شکر تا یکدست شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را به همراه شیر گرم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و آرد را دو بار الک کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. 4 پیمانه آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد را به آرامی مخلوط کنید تا خمیری به دست بیاید.روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را روی میز کار منتقل کنید و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر دیگر به دستتان نچسبد.خمیر را گرد کرده و از بالا 50-100 بار روی سطح میز کار محکم بکوبید. مهم ترین نکته برای تهیه دونات نرم و لطیف همین مرحله هم زدن است که هر چه بیشتر تکرار شود خمیر نرمتر می شود. . یک کاسه بزرگ را با دو برابر حجم خمیر چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بغلتانید و روی کاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره کمی ورز دهید تا هوای اضافی گرفته شود، روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید تا به ضخامت 1 سانتی متر برسد.  طرز تهیه دونات شکری, طرز تهیه دونات, طرز تهیه دونات خانگی طرز تهیه پیراشکی خمیری ساده
با قالب پیراشکی قالب بزنید و هر کدام را جداگانه روی کاغذ چرب شده منتقل کنید تا مخلوط نشوند. روی دونات ها را با پارچه بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید. به اندازه ای روغن را در یک تابه گرد بریزید تا دونات ها شناور شوند. طرز تهیه دونات بدون خمیر مایه, طرز تهیه دونات ساده, طرز تهیه دونات شکری طرز تهیه دونات شیری
تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا داغ شود، دست را از کاغذ روغنی دونات بردارید و دونات را داخل روغن بریزید.برای اینکه دونات ها بهتر پف کنند و به طور یکنواخت قهوه ای شوند، آنها را در حین سرخ کردن با قاشق داخل روغن داغ بریزید.حدود 1 دقیقه برای سرخ شدن هر طرف دونات ها کافی است. بعد از سرخ شدن دونات ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. پس از خنک شدن دونات ها روی آن ها را با پودر قند یا شکلات آب شده برای تزیین پاشیده و پسته ها را بریزید. . . طرز تهیه دونات شکلاتی خانگی, طرز تهیه دونات بدون فر, طرز تهیه دونات در فر طرز تهیه دونات شکلاتی
طرز تهیه دونات شکلاتی برای تهیه دونات شکلاتی کافیست 2 قاشق غذاخوری آرد را جایگزین پودر کاکائو کنید. بعد از اینکه دونات ها کمی خنک شدند، یک طرف آن ها را در سس شکلاتی یا گاناش شکلاتی خنک شده فرو کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات خود را بگیرد. برای تهیه روکش شکلاتی دونات می توانید سه چهارم پیمانه پودر شکر را با 2 قاشق غذاخوری کاکائو، 2 قاشق غذاخوری نوتلا و 3 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس بگذارید بماند. کنار بگذارید تا از روی حرارت بیفتد و با قلم مو روی دونات بمالید. طرز تهیه دونات بدون خمیر مایه, طرز تهیه دونات ساده, طرز تهیه دونات شکری طرز تهیه دونات شکری
طرز تهیه دونات شکری برای تهیه دونات شکری می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید پس از پخت، دونات ها را در ظرفی پر از شکر دانه ای درشت قرار دهید تا تمام سطح دونات ها با شکر آغشته شود.شکر را پودر کرده و با مقداری پودر هل و دارچین مخلوط کنید و روی دونات ها بپاشید.یا می توانید از روش تهیه شهد شکر پیراشکی استفاده کنید. برای تهیه سس شکر برای دونات کافیست 3 پیمانه پودر شکر را با نصف قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری وانیل و نصف قاشق چایخوری شیر مخلوط کنید و 10 دقیقه حرارت دهید تا شکر کاملا حل شود. بعد از بیرون آمدن از روی آتش، پیراشکی های خنک شده را یکی یکی در شربت بریزید و روی توری سیمی بگذارید تا خشک شود. البته می توانید سس شکر پیراشکی را داخل قیف بریزید و به صورت خطی روی دونات ها بریزید و به دلخواه تزئین کنید تا زیباتر به نظر برسد. دونات پخته شده: مواد لازم برای دونات پخته شده: آرد، روغن مایع ۲ پیمانه، شکر ۳/۴ پیمانه، دوغ یا شیر ۱ پیمانه، کره آب شده ۳/۴ پیمانه، وانیل ۲ قاشق غذاخوری، پودر مایه ۱ قاشق چایخوری، نمک ۱ قاشق چایخوری، ۳/ تخم مرغ 4 قاشق چای خوری 2 عدد تخم مرغ طرز تهیه دونات در فر این دونات بدون مایه تهیه می شود و برای باد کردن از مایه در ترکیب آن استفاده می کنیم. در فر، آرد، شکر، نمک، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را در ظرفی جدا کرده و روغن مایع را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.دوغ (آبی که از درست کردن کره بدست می آورید) یا شیر و سپس وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.از آنجایی که این دونات بدون مخمر درست می شود، دوغ به نرم شدن آن کمک می کند. مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و در یک جهت با همزن دستی هم بزنید تا خمیر تقریبا یکدست و یکدست شود. با کره آب شده چرب کنید و خمیر را داخل قالب بریزید. حدود سه چهارم قالب ها را پر کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه قرار دهید تا بپزد. دونات ها را از قالب بیرون بیاورید و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند و روی آن ها را با سس شکلات یا شهد شکر و ترافل های رنگی تزئین کنید. دونات با ماست: مواد لازم برای دونات با ماست: 500 گرم آرد، 100 گرم ماست، 1 پیمانه تخم مرغ، 2 عدد روغن مایع، 100 گرم، پودر شکر، 200 گرم دارچین، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1/2 قاشق غذاخوری قاشق چایخوری جوش شیرین، 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه دونات شکلاتی خانگی, طرز تهیه دونات بدون فر, طرز تهیه دونات در فرطرز تهیه دونات ماست

طرز تهیه دونات ماست، شکر و روغن را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا سفید شود.برای تهیه دونات بدون شیر، ماست، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شود.آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را گرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت سه ساعت در جای گرمی بگذارید تا ور بیاید. روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید و قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود. دونات ها را در یک صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس آنها را در مخلوط دارچین و شکر بغلتانید. این دونات بدون شیر درست می شود و بافت و طعم کمی متفاوت از دستورهای قبلی دارد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع شیرینی دیگچه مشهدی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پیتزا

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …