طرز تهیه کرم نارگیل و خامه نارگیل

دستور پخت کرم نارگیل, کرم نارگیل خوراکی, طرز تهیه خامه نارگیل خانگی طرز تهیه کرم نارگیل و کرم نارگیل
طرز تهیه «کرم نارگیل» و طرز تهیه کامل آن. خامه نارگیل و خامه نارگیل می توانند جایگزین خوبی برای خامه قنادی باشند. در ادامه مطلب می توانید طرز تهیه کرم نارگیل و خامه نارگیل خوشمزه را بخوانید. خامه نارگیل یک جایگزین عالی برای خامه فرم گرفته برای تزئین کیک و شیرینی است. خامه نارگیل یکی از دسرها است و می توانید از آن به تنهایی یا برای پر کردن کیک یا تزئین کیک و شیرینی یا بین دو لایه کیک و کیک استفاده کنید. طرز تهیه کرم نارگیل با خامه, طرز تهیه خامه نارگیلی برای کیک, کرم نارگیل چیست طرز تهیه کرم نارگیل خانگی

در ادامه مطلب طرز تهیه کرم نارگیل خانگی با خامه و خامه نارگیل با تخم مرغ را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای خامه نارگیل خامه قنادی نیم کیلو کارامل یکی دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1/4 پیمانه اسانس چند قطره مسنایمگ 2 خامه نارگیل برای کیک کمی فرم بگیرید.خامه شیرین یا وانیلی را به همراه پودر نارگیل و چند قطره اسانس نارگیل اضافه کنید و به شدت هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و تیغه های همزن در خامه بماند.مواد لازم برای تهیه کرم نارگیل خانگی برای 6 نفر: 1/5 پیمانه شیر، 300 میلی لیتر پودر نارگیل، 250 گرم شکر، 100 گرم تخم مرغ، 8 عدد وانیل، نصف قاشق چایخوری، طرز تهیه خامه نارگیل خانگی، بریزید. قابلمه را روی آتش بگذارید، آب را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد، تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده ها را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد و سفت شود و اگر کاسه را برگردانید تا نیفتد زرده ها را با پودر نارگیل و شکر و وانیل و شیر بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سفیده را به زرده اضافه کنید و به آرامی در یک جهت مخلوط کنید و در کاسه قرار دهید. سبد بخارپز را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و ظرف مواد را روی سبد قرار دهید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید مواد در حرارت بخار بپزند. بعد از 50 دقیقه خامه را از قابلمه خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود و سرو کنید، می توانید این دسر خوشمزه را به تنهایی میل کنید یا به عنوان فیل پای یا بین بیسکویت و بیسکویت استفاده کنید و روی کیک را تزئین کنید.مواد لازم برای خامه نارگیل با خامه زمان آماده سازی: 60 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه برای 4 نفر پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری خامه 200 گرم شکر 1/4 پیمانه پودر نارگیل 1/2 لیوان شیر 1 لیوان آب 1/4 پیمانه چگونه طرز تهیه خامه نارگیل با خامه طرز تهیه کرم نارگیل با ژلاتین در آب بریزید و روی حرارت ملایم بدون جوشیدن کاملا حل کنید و اجازه دهید خنک شود.خامه را هم بزنید تا رقیق شود، شیر را در حین هم زدن اضافه کنید، شکر و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید، ژلاتین را اضافه کنید و مخلوط کنید. قالب دلخواه را چرب کرده و خامه نارگیل را داخل آن بریزید و از 8 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید تا سفت شود. در صورت تمایل می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت را به مواد اضافه کنید تا غلیظ شود. این دسر نارگیلی خوشمزه و کپک زده را به دلخواه تزیین کنید. می توانید از این خامه روی کیک و شیرینی استفاده کنید یا با همزن بزنید و به جای خامه فرم گرفته از آن استفاده کنید. طرز تهیه کرم نارگیل خانگی برای تهیه کرم نارگیل خانگی باید از نارگیل تازه استفاده کنید. یک نارگیل بزرگ انتخاب کنید و آن را کنار گوش خود تکان دهید تا مطمئن شوید که داخل نارگیل آب وجود دارد. انگشت خود را به چشم های نارگیلی فشار دهید تا مطمئن شوید که کاملا سفت شده است. موهای نارگیل را برش دهید و سپس آن را بشویید و خشک کنید، با نوک قیچی دایره ای که با دو چشم دیگر نارگیل متفاوت است، نارگیل را به صورت دایره ای سوراخ کنید و نارگیل را زیر و رو کنید و روی یک کاسه قرار دهید. تکان دهید تا صاف شود آب کاملا خالی شود.هر نارگیل حدود نصف لیوان آب را در خود جای می دهد.نارگیل را به مدت 2 دقیقه در مایکروفر یا به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه قرار دهید و بلافاصله در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود. نارگیل را در یک حوله بپیچید و چند بار با چکش یا پاستول به آن ضربه بزنید تا تکه تکه شود. با قاشق، پوست سفت و چوبی نارگیل را جدا کنید و سپس با کمک پوست کن یا چاقو، پوست قهوه ای نرم گوشت نارگیل را جدا کنید. تکه های نارگیل را بشویید تا کاملا تمیز شوند. تکه های نارگیل را در غذاساز بریزید و خوب خرد کنید. نارگیل خرد شده را داخل صافی بریزید و با دست آب آن را کاملا بگیرید. مایع حاصل، کرم نارگیل خالص است. .

بیشتر بخوانید:  طرز درست کردن پشمک شکلاتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …