طرز تهیه جوجه کباب بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون در فر, جوجه کباب با ران بوقلمون, روش تهیه جوجه کباب بوقلمون طرز تهیه مرغ سوخاری بوقلمون خانگی خوشمزه
مرغ سوخاری بوقلمون یک غذای سالم و خوشمزه است که به راحتی می توانید آن را در خانه به روش های مختلف تهیه کنید. انجامش بده و ازش لذت ببر طرز تهیه مرغ سوخاری بوقلمون بسیار متنوع است و برای طعم دادن می توانید از مواد مختلفی استفاده کنید. به عنوان مثال علاوه بر موادی که در زیر ذکر می شود، می توانید از ماست نیز در مواد استفاده کنید، می توانید پیاز را خرد کرده یا رنده کنید مرغ بوقلمون کبابی 1 عدد کره برای چرب کردن 50 گرم آبلیمو 1 پیمانه روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری آب پیاز رنده شده ۲ قاشق غذاخوری زعفران حل شده در آب کمی نمک و فلفل به میزان لازم تا دم بکشد. آن را روی شعله ملایم تری بپزید.همیشه سعی کنید از بوقلمون های جوان و جوان برای مرغ سوخاری بوقلمون استفاده کنید.گوشت بوقلمون را پوست کنده و تکه تکه کنید و همه مواد به جز کره را با هم مخلوط کنید و تکه های گوشت را به مدت 5 ساعت در مواد خیس کنید و سپس رشته کنید، وقتی رنگ مرغ ها تغییر کرد می توانید به آنها کره بزنید و در آخر زعفران بزنید. روی مرغ ها بمالید و 1 دقیقه دیگر حرارت دهید تا کاملا قهوه ای شود. مرغ کبابی با سینه بوقلمون مرغ کبابی با سینه بوقلمون مواد لازم برای مرغ کبابی با سینه بوقلمون برای 4 نفر سینه بوقلمون روی فیله به میزان لازم 50 گرم کره 2 قاشق غذاخوری سوپ آب پیاز 2 قاشق غذاخوری نمک و کاین یا سیاه فلفل به میزان لازم روغن زیتون با طعم فلفل و سیر 3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی به میزان لازم زعفران یک قاشق سوپ خوری اضافه کنید طرز تهیه مرغ کبابی با سینه بوقلمون طرز تهیه مرغ کبابی با سینه بوقلمون سینه بوقلمون را به شکل مستطیل برش دهید و به مدت 5 ساعت در مخلوط زعفران، پیاز، نمک، فلفل و روغن زیتون می گذاریم تا طعم خوبی پیدا کند، سپس تکه های گوشت را سوراخ کنید.برای تهیه سس کره روی مرغ کبابی، آبلیمو، زعفران، نمک و فلفل را با کره آب شده مخلوط کنید.سیخ ها را روی آتش زغال یا گریل با حرارت ملایم قرار دهید و یک طرف را که تغییر رنگ داده است بچرخانید تا طرف دیگر هم کبابی شود و گوجه ها را جداگانه کبابی کنید و بعد از پخت روی مرغ ها را با قلم مو کره بمالید و 3 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید. . آتش بالا مرغ ها را روی نان بکشید و دوباره سس کره را روی آن بمالید و سرو کنید. نکته ای که در تهیه کباب مرغ بوقلمون باید دقت کنید این است که زمان پخت کباب مرغ بوقلمون بیشتر از مرغ است. گوشت، پس باید آهسته بپزد مرغ بوقلمون کبابی در دستور پخت مرغ بوقلمون کبابی در فر – ریز خرد شده 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری آبلیمو، 2 قاشق غذاخوری زیره، 1 قاشق چایخوری گشنیز – پودر شده، 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای – پودر، 0.125 قاشق چایخوری دارچین.125 قاشق چایخوری فلفل سیاه به میزان لازم سینه بوقلمون – فیله شده 450 گرم فلفل زرد 1 فلفل سبز 1 فلفل قرمز 1 گوجه گیلاسی 16 پیاز قرمز 1 ماست یونانی برای سیخ چوبی 8 عدد طرز تهیه مرغ بوقلمون کبابی روی مرغ سوخاری مراکشی کبابی مزه دار می شود روشی دیگر است و به جای کبابی روی آتش در فر پخته می شودبرای تهیه مرغ کباب بوقلمون مراکشی، سیخ های چوبی را در آب خیس کنید و سینی فر را با فویل بپوشانید. سیر، روغن زیتون، آبلیمو، گشنیز، زیره، پودر فلفل. دارچین، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید، 2 قاشق غذاخوری از این مواد را رزرو کنید، سینه بوقلمون را به 16 قسمت تقسیم کرده و به بقیه مواد اضافه کنید تا مزه دار شود، فلفل دلمه ای را به همراه گوجه گیلاسی خلالی کرده و 2 قاشق مرینیت شده را با هم مخلوط کنید. یک قاشق. پیاز را از طول نصف کنید و هر نصف را از طول به 3 قسمت تقسیم کنید تا زمانی که 8 ورقه شود. مواد را به این ترتیب سوراخ کنید: گوجه فرنگی، فلفل سبز، گوشت، پیاز، فلفل قرمز. پیاز، گوشت، فلفل زرد، گوجه فرنگی. سینی فر را در فاصله 15 سانتی متری از شعله قرار دهید. سیخ های کباب را روی سینی بچینید و به مدت 6 دقیقه در فر بپزید و سپس برگردانید و 8-6 دقیقه دیگر بپزید. اگر دماسنج آشپزخانه دارید، وقتی دمای داخل گوشت به 73 درجه می رسد، نشان دهنده این است که کباب مراکشی شما تمام شده است.دستور تهیه جوجه کباب بوقلمون, جوجه کباب بوقلمون تابه ای, جوجه کباب با سینه بوقلمون بوقلمون کبابی مرغ در ماهیتابه

مرغ کبابی در تابه مواد لازم برای مرغ کبابی گوشت بوقلمون 500 گرم پیاز 3 عدد فلفل دلمه ای بوقلمون را در تابه خرد کنیدفلفل و پیاز را نگینی رنده کرده و آب آن را خالی کرده و همه مواد را مخلوط کرده و 10 دقیقه ورز دهید تا چسبناک شود، در ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود، کف تابه را چرب کرده و پهن کنید. سس کباب به طور یکنواخت کف تابه را بگذارید و در تابه را بگذارید تا یک طرف کباب سرخ شود سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر مرغ کبابی و ران بوقلمون نیز سرخ شود. مواد لازم برای مرغ کبابی با پای بوقلمون پای بوقلمون 1 کیلوگرم پیاز خرد شده 1 فلفل درشت خرد شده 1 سیخ چوبی برای گریل چوبی 50 گرم کره را به قطعات کوچک خرد کرده و روی سیخ چوبی با پیاز و فلفل بگذارید کره را در ظرف مناسب آب کنید. سیخ های جوبی را در ماهیتابه تابه و روی حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی آن ها را برگردانید تا طلایی شوند.سپس نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا دم بکشد.رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت می دهیم و زعفران و آبلیمو را اضافه می کنیم و در قابلمه کباب می ریزیم تا مزه دار شود و وقتی آب آن کشیده شد و گوشت کاملا پخته شد حرارت را خاموش می کنیم. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع سوفله اسفناج

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …