طرز پخت کاری پلو

کاری پلو نوعی برنج مخلوط است که در آن از ادویه کاری هندی استفاده می شود، به همین دلیل به این نام معروف شده است. کاری پلو چیست؟ کاری پلو یکی از انواع برنج های مخلوط است که به دلیل استفاده از ادویه کاری هندی در ترکیب مواد آن به این نام معروف است و به دو صورت کاری پلو شیرازی و هندی پخته می شود. کاری پلو مقدار کالری پلو 229 کالری در 100 گرم است. انواع کاری پلو با مرغ و قارچ و میگو و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. به جای برش دادن مرغ، می توانید تکه های کامل مرغ یا میگو را در کنار برنج قرار دهید و روی آن را با قاچ های سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید. کاری پلو با مرغ, کاری پلو با گوشت چرخ کرده, کاری پلو کاری پلو مرغ و قارچ
برای تهیه کاری پلو مرغ و قارچ می توانید پس از جوشاندن مرغ و در حین تفت دادن مرغ ها تا جذب آب، قارچ را به مواد اضافه کنید. در ادامه مطلب طرز پخت انواع کاری پلو را به شما آموزش می دهیم.برنج کاری شیرازی مواد لازم سینه مرغ 1/2 برنج 3 پیمانه پیاز 2 نخود فرنگی 4 قاشق غذاخوری پودر کاری 2 قاشق غذاخوری زعفران نمک، فلفل، زردچوبه و برگ بو به میزان لازم طرز تهیه سینه مرغ برنج کاری شیرازی با زردچوبه، نمک فلفل را با نمک سیاه و فلفل مزه دار کنید. و با کمی آب و پیاز چهار قسمت شده و 2 عدد برگ بو را با حرارت ملایم تفت دهید و بگذارید خنک شود سپس رنده کنید و کمی زعفران اضافه کنید و کنار بگذارید.پیاز را نگینی خرد می کنیم و با کمی زردچوبه و روغن تفت می دهیم تا سبک شود سپس رنده مرغ را به همراه نخود و ادویه کاری و نمک اضافه کرده و تفت می دهیم و در آخر کمی زعفران به مواد اضافه می کنیم. برنجی را که از قبل در آب نمک خیس کرده اید بپزید و آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و در قابلمه مورد نظر قرار دهید و یک لایه برنج و یک لایه از مواد مرغ و کاری را کنار هم بریزید تا مواد یکدست شوند. تمام شده. لایه اول و آخر باید برنج باشد. کاری برنج شیرازی را 40 دقیقه بجوشانید و قبل از سرو کمی کره روی آن بمالید و با ماست و خیار میل کنید. در ترکیب برنج کاری می توانید مرغ را با گوشت چرخ کرده یا میگو جایگزین کنید.کاری برنج هندی مواد لازم: برنج مرغ 2 پیمانه یک چهارم ران یا سینه فرقی نمی کند نخود فرنگی نصف پیمانه سیب زمینی 600 گرم پیاز متوسط ​​1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم دارچین به میزان لازم ادویه کاری 4 قاشق غذاخوری خرد کرده و به همراه پیاز خرد شده و زردچوبه و نمک و فلفل قرمز در قابلمه بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی آن را بپوشاند و روی آتش بگذارید تا قهوه ای شود. بجوشانید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا بپزد و در پایان پخت نخودها را اضافه کنیدبعد از پخت پیازها را از آب مرغ خارج کرده و دور بریزید. مرغ ها را جدا کرده و استخوان ها را جدا کرده و بعد از اینکه از روی حرارت افتاد تکه تکه کنید و داخل آب مرغ برگردانید و 1 قاشق غذاخوری ادویه کاری و کمی روغن مایع و فلفل قرمز و دارچین به آن اضافه کنید. مرغ بوی دارچین نمی دهد) در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد تا طعم مرغ ها بگیرد، برنج را یکی دو بار شسته و با یک قاشق غذاخوری نمک خیس کنید و 2 دقیقه استراحت دهید. ساعت ها. سیب زمینی را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید و بشویید تا نشاسته آن گرفته شود و دوباره در آب بریزید و بگذارید استراحت کند. برنج را بپزید و آبکش کنید. بهتر است برنج را کمی سفت تر از حد معمول بگیرید. کف قابلمه را کف قابلمه قرار دهید و برنج و مرغ را کنار هم بریزید و ادویه کاری را روی مرغ بپاشید. باقیمانده مرغ و نخود را روی برنج بگذارید، آب مرغ را روی برنج بریزید و ادویه کاری بپاشید و در قابلمه را به مدت 40 دقیقه بگذارید تا دم بکشد.سیب زمینی ها را آبکش کنید و سپس داخل پارچه تمیزی بریزید و آب اضافی آن را بگیرید و خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید و در آخر 1 قاشق غذاخوری ادویه کاری و نمک روی آن بپاشید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید و از حرارت.برنج را سرو کرده و با سیب زمینی خلال شده پر کنید. کاری پلو سبزی هندی، مواد لازم برای برنج کاری برنج هندی، 2 لیوان برنج، 3 عدد لوبیا سبز، 1 مشت نخود پخته، 1 پیمانه گوجه فرنگی، 2 عدد پیاز، 1 عدد، ادویه کاری، 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم کاری پلو شیرازی, طرز تهیه کاری پلو شیرازی, کاری پلو هندی برنج کاری با سبزیجات طرز تهیه برنج کاری هندی با سبزیجات، نخود فرنگی 24 ساعت در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید و سپس با کمی آب بپزید تا کاملا نرم شود. پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس تمام سبزیجات و ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود. یک لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات بپزند. برنجی را که به مدت 3 ساعت در آب خیس کرده اید بپزید و آبکش کنید. ته قابلمه را کف قابلمه گذاشته و یکی یکی در قابلمه را با برنج و سبزی پر کنید و در انتها زعفران دم کرده را اضافه کنید و به مدت 30-40 دقیقه با حرارت متوسط ​​بپزید.برنج کاری هندی بدون گوشت مواد لازم برای برنج هندی بدون گوشت 400 گرم آب مرغ یا سبزیجات 700 میلی لیتر نخود فرنگی 170 گرم پیاز قرمز (بزرگ) 1 سیر (رنده شده) 4 حبه زنجبیل (رنده شده) 1 قاشق غذاخوری ادویه کاری 2 1 ½ قاشق غذاخوری پودر سوپخوری پودر سیاه در تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز پودر شده 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه پودر شده 3/4 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم در قابلمه ای روی حرارت متوسط، هندی بدون گوشت را ذوب کرده و برگ های کاری را در آن تفت دهید تا ترد و ترد شوند، سپس برگ ها را از قابلمه خارج کنید. و کنار بگذارید.پیاز را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز کاراملی شود. برنج را به همراه نمک به قابلمه اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید، آب مرغ و سبزیجات را اضافه کنید و وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید تا آب آن تبخیر شود و برنج نرم شود. نخود فرنگی را اضافه کنید و 15-30 دقیقه در قابلمه را بگذارید و روی برنج را با برگ کاری سرخ شده، بادام هندی تفت داده شده و برگ گشنیز تزئین کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …