طرز تهیه مربای قیسی

مربای قیسی یک مربای خوشمزه و بسیار مقوی است. مخصوصا مربای قیسی شکم پر که علاوه بر مغذی بودن ظاهری بسیار زیبا و شکیل دارد. مربای قیسی خشک و مربای قیسی تازه یک مربای خوشمزه و بسیار مقوی است. مربای قیسی خشک از زردآلو که کاملا خشک شده است و مربای قیسی تازه از قیسی زرد نیمه خشک و در بسته بندی در یخچال نگهداری می شود که رنگ آن بسیار زیباست می توانید قیسی شیک و با سبک. می توانید هر دو نیمه قیسی را با گردو و بادام پر کنید تا زیبا و شکیل به نظر برسد و مغذی تر شود. مربای خوشمزه و سالم قیس را می توانید در وعده صبحانه یا برای تزیین و زیباسازی سفره افطار استفاده کنید.مربای قیسی مواد لازم مربای قیسی 250 گرم شکر 1 پیمانه آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری بادکا (گلوکز) 1/4 فنجان هل به میزان لازم کمی نرم کنید سپس شکر و گلوکز را اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد و قیس کاملا بپزد و مربا غلیظ شود.در پایان پخت آبلیمو و هل را اضافه کرده و بعد از 3-4 قطره حرارت را خاموش کرده و بعد از سرد شدن مربا را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. برای تست غلظت مربا می توانید کمی شربت را با قاشق بریزید تا خنک شود و بین انگشت اشاره و سبابه کمی شربت بچشید، اگر با جدا کردن انگشتان شربت حل شود به این معنی است که مربا به اندازه کافی غلیظ است و آتش را می توان خاموش کرد مربای قیسی مشکی مربای قیسی خشک, مربای قیسی سیاه مجلسی, مربای قیسی با گردو مربای قیسی مشکی مربای قیسی مشکی 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آب 4 لیوان (معادل 700 میلی لیتر) آبلیمو 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه مربای قیسی, طرز تهیه مربای قیسی سیاه, طرز تهیه مربای قیسی شکم پر طرز تهیه مربای قیسی سیاه و غنی تر و مقوی تر و سالم تر از قیسی زرد

قیس مشکی نرم و با کیفیت بخرید. اما اگر قیسی مشکی شما خشک است می توانید بعد از شستن در مقداری آب گرم خیس کنید تا نرم شود. آب را تخلیه کنید و صبر کنید تا آب کاملا تخلیه شود. شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.اسانس لیمو را به شربت اضافه کنید و صبر کنید تا شربت کف کند و غلیظ شود.گیلاس را به شربت اضافه کنید و صبر کنید تا شربت را گرفته و پف کند. قیسی را نباید زیاد در شربت بجوشانند وگرنه سفت می شود. بعد از سرد شدن مربا را به ظرف شیشه ای دربسته منتقل کنید. اگر بعد از سرد شدن مربا متوجه شدید که غلظت شربت کم است، قیس را از شربت خارج کرده و دوباره شربت را بجوشانید تا غلیظ شود. طرز تهیه مربای قیسی پر شده طرز تهیه مربای قیسی پر شده برای تهیه مربای قیسی سیاه می توانید داخل قیسی را با گردو یا بادام پر کنید. بعد از پخت قیسی ها را از شربت خارج کرده و در آبکش بریزید و صبر کنید تا خنک شوند سپس کناره های قیس را با چاقو برش دهید و هسته آن را جدا کرده و با گردو یا بادام پر کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع غذا با جگر مرغ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …