طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی روز عشق

طرز تهیه انواع چیزکیک مناسب روز عشق, مواد لازم برای تهیه چیزکیک توت فرنگی روز عشق طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی برای روز ولنتاین

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از عزیزانتان است. این بار با توت فرنگی یک دسر جذاب درست کنید

مواد لازم برای چیزکیک توت فرنگی: 1.5 لیوان آب سرد، 1.5 لیوان آب جوش، 160 گرم پودر ژلاتین توت فرنگی، مواد لازم برای لایه ژلاتین توت فرنگی تازه: 10-12 عصاره وانیل شکر، 1 قاشق چایخوری آب جوش 2.3 فنجان پودر ژلاتین 1 و 1/4 فنجان پنیر خامه ای (دمای اتاق) 1.5 قاشق چایخوری مواد لایه پنیر: کره (ذوب شده) 150 گرم بیسکویت هاضمه 300 گرم چگونه برای تهیه چیزکیک با توت فرنگی مناسب روز لاو: ۱۵۰ گرم کره را در ظرف مایکروویو بریزید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا ذوب شود، یک ظرف پیرکس مستطیلی را با کره چرب کنید. بیسکویت های خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و کره آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط را کف ظرف پیرکس بریزید و خوب فشار دهید.وقتی خوب فشرده و یکدست شد ظرف را چند ساعت در یخچال می گذاریم تا کراست آماده شود.پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید، 1/4 فنجان آب جوش اضافه کنید، خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود، سپس بگذارید خنک شود، پنیر خامه ای را در یک کاسه بزرگ قرار دهید، 2/3 پیمانه شکر را اضافه کنید. پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود.عصاره وانیل را به مخلوط پنیر اضافه کنید.ژلاتین خنک شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود. . پوسته را از یخچال خارج کنید و سطح آن را با چنگال سوراخ کنید. مایع پنیر را روی پوسته بریزید. سپس ظرف را به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید. در این مدت توت فرنگی ها را به شکل قلب برش می دهیم ابتدا از وسط نصف می کنیم و از آن به شکل V برش می دهیم سپس هر نصف توت فرنگی ها را می ریزیم و یک لایه پنیر را در ظرف سلفون می گذاریم و حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید برای لایه رویی از ژلاتین توت فرنگی استفاده کنید. 160 گرم پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید.1 و 1/2 فنجان آبجو اضافه می کنیدخوب هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود، سپس 1/2 فنجان آب سرد اضافه کنید، ژلاتین را نگه دارید تا کاملا خنک شود و به دمای اتاق برسد، سپس روی لایه پنیر بریزید (کاملا خنک شود). روی آن را با سلفون بپوشانید و مجدداً به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید. با یک چاقوی تیز برش دهید و در ظرف سرو بچینید. (بعد از هر برش، چاقو را در آبجو خیس کرده و با حوله خشک کنید و سپس برش دهید تا برش هایتان زیباتر شود.)

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …