طرز تهیه کیک کرم کارامل

کیک خامه ای کاراملی یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک است که بسیار پرطرفدار است. این کیک فوق العاده آسان و خوشمزه است و هرکسی این کیک را از دست بدهد طعم عالی آن را از دست می دهد! کیک خامه ای کاراملی نحوه درست کردن کیک کرم کارامل, مواد لازم برای کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین کیک ها می باشد که برای پایه کیک کاراملی می توانید از کیک وانیلی یا کیک شکلاتی استفاده کنید. البته اگر شما هم مثل من عاشق کیک های شکلاتی هستید پیشنهاد می کنیم پایه کیک شکلاتی را انتخاب کنید تا تفاوت رنگ خامه و کیک محسوس باشد و کیک زیباتری داشته باشید. : کیک شکلاتی به قطر 33 سانتی متر یک تکه خامه قنادی 450 گاناش آماده 200 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری آب 6 قاشق غذاخوری کارامل آماده 250 گرم بادام زمینی بوداده (خرد شده) 200 گرم * قهوه رقیق شده 125 میلی لیتر قهوه 1 قاشق غذاخوری 5 قاشق غذاخوری. قهوه، یک قاشق غذاخوری شکر، 120 میلی لیتر آب) طرز تهیه تارت کرم کاراملی: لبه تارت را جدا کنید و بگذارید بماند تا سطح تارت کاملا صاف شود. کیک را به دو برش مساوی برش دهید. قرار دادن یک لایه در کف قالب یا لبه کمربندسطح را با قهوه رقیق مرطوب کنیددر ظرفی آب را بریزید و ژلاتین بپاشید و بگذارید بماند تا پف کند سپس آن را بخارپز یا مایکروویو کنید تا رقیق و شفاف شود، خامه شیرینی را داخل کاسه همزن بریزید و به آرامی هم بزنید تا اضافه شود. گاناش به تدریج دقت کنید که در این مرحله مواد سفت یا سنگین نباشند. برای بدست آوردن حجم کمی کافی است. ژلاتین آماده شده را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن، نیمی از کارامل آماده شده را از دستگاه خارج کنید. آن را روی سطح مرطوب کیک بمالید. روی آن بادام زمینی خرد شده بپاشید و نیمی از مواد خامه را روی آن بریزید. لایه بعدی کیک را روی خامه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس سطح یخچال را بردارید. با قهوه رقیق شده مرطوب کنید. باقی مانده کارامل را روی کیک بمالید. باقیمانده بادام زمینی را روی کارامل پخش کنید. بقیه خامه را روی سطح کارامل بریزید و صاف کنید. ظرف را حداقل به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه فرم بگیرد و آماده شود سپس آن را از حلقه یا قالب بردارید و به سلیقه خود تزئین کنید.طرز تهیه کارامل: 400 گرم شیر را با عسل با 60 گرم کره و 2 قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود و مواد بجوشد.در تمام مراحل حتما مواد را مرتب هم بزنید. 15 دقیقه بجوشانید تا رنگ آن تغییر کند و از ظرف جدا شود. آب نبات آماده استفاده است. نکاتی برای تهیه کیک کرم کاراملی: در صورت تمایل می توانید بادام زمینی را اضافه کنید. آن را با کارامل مخلوط کنید سپس روی کیک بمالید. تبدیل درجه سانتیگراد به فارنهایت ابتدا عدد سانتیگراد را در 1.8 ضرب کنید. نتیجه را به 32 اضافه کنید. عدد حاصل عدد فارنهایت است. 32 را کم می کنیم. عدد حاصل را بر 1.8 تقسیم می کنیم. عدد بدست آمده بر حسب درجه سانتیگراد است.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …