طرز تهیه ترشي زو

ترشی زو,آشنایی با گیاه زو این ترشی یکی از ترشی های مخصوص شهر کرمانشاه است

مواد مورد نیاز: سرکه، یک پیمانه نمک، یک پیمانه زردچوبه، یک پیمانه نمک طرز تهیه: گیاه خرنوب و شبیه کنگر است. فرقش اینه که برگ های تیز کنگر رو نداره. من نام علمی این گیاه را نمی دانم. در منطقه غرب کشور به آن زو می گویند. ابتدا سر و ته زو را با چاقو ببرید. آن را بشویید و در چند دسته با نخ ببندید و در آب یا سرکه بجوشانید. هنگام جوشیدن بوی مطبوعی ندارد. بهتر است این کار را در خارج از آشپزخانه انجام دهید. . (البته بعد از جوش آمدن بوی نامطبوع آن از بین می رود) وقتی پخته شد در آبکش می ریزند و تارها را باز می کنند و بعد از تمام شدن آب آن را با نمک و زردچوبه در سرکه می ریزند.این گیاه یکی است. از دارو گیاهان، و اسیدیته آن خوشمزه است. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …