ترشی، یکی از انواع چاشنیهای خوشمزه و محبوب ایرانی ها می باشد که در کنار انواع غذاها سرو میشود، انواع مختلف ترشی وجود دارد از جمله ترشی مخلوط، ترشی لیته، ترشی فلفل، ترشی پیاز، ترشی بادمجان، ترشی سیر و … که هر کدام طرفدارن خاص خود را دارند، در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز آورده شده می باشد با بیتوته همراه باشید.
مواد لازم :
پیاز ریز سفید | 1 کیلو |
نعنا | 0/5 کیلو |
سیر | 250 گرم |
نمک | به میزان کافی |
سرکه | به میزان کافی |
طرز تهیه :
پیازها را پاکیزه کنید و بشویید . سپس کاملاٌ خشک کنید . سیر و نعنا را چرخ کنید . در شیشه های متناسب ، پیاز و مخلوط نعنا و سیر را بچینید ، روی آن نمک بپاشید و شیشه ها را پر از سرکه کنید . ترشی گل کلم را به همین راه تهیه کنید . (بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشی کلم قرمز )