طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته و ژلاتین

دسر زعفرانی خوشمزه طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین, دسر زعفرانی سه رنگ, پاناکوتای زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانی (پاناکوتا زعفرانی)
دسر زعفرانی ترکیبی از دسرهای مدرن با طعم زعفران سنتی است که می توانید این دسر خوشمزه را با نشاسته یا ژلاتین درست کنید. زعفران یکی از ادویه های محبوب ایرانی است که طعم و رنگی زیبا و دلنشین به غذاها و دسرها می دهد. اگر می خواهید دسری که درست می کنید طعم ایرانی داشته باشد، می توانید از انواع دسرهای زعفرانی برای پذیرایی از مهمانان خود استفاده کنید. دسر زعفران با نشاسته: مواد لازم برای دسر زعفرانی با نشاسته برای 10 نفر نشاسته گل 1 لیوان شیر کامل 6 لیوان فرانسوی با شکر 1 لیوان فرانسوی با آب سرد 1 لیوان فرانسوی با گلاب 1 لیوان کره 50 گرم زعفران صافی سنگین 2 قاشق غذاخوری وانیل ½ قاشق چای خوری دسر زعفرانی ساده, دستور پخت دسر زعفرانی, دسر زعفرانی طرز تهیه دسر نشاسته زعفرانی
دسر نشاسته زعفران و آب را در قابلمه ای مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود. شیر و شکر را در ظرف دیگری مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا نشاسته نچسبد.وقتی شروع به جوشیدن کرد، کره، وانیل و گلاب را اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ شود.حدود 1 ساعت طول می کشد تا دسر به قوام فرنی برسد و در این زمان می توان زعفران را اضافه کرد. دسر زعفرانی سه رنگ دسر زعفرانی با نشاسته, روش تهیه پودر دسر زعفرانی, روش تهیه دسر زعفرانی اگر می خواهید دسر سه رنگی داشته باشید می توانید ابتدا یک دسر ساده درست کنید و یک قسمت آن را با پودر کاکائو قهوه ای کنید و داخل لیوان ها بریزید و سپس با دسر زعفرانی پر کنید. دسر زعفرانی با نشاسته به سرعت بسته می شود پس پس از خاموش شدن حرارت آن را به بشقاب های مورد نظر منتقل کرده و روی آن ها را با پودر پسته و گلبرگ های گل رز تزئین کنید.برای تهیه این دسر زعفرانی بدون خامه در قالب می توانید ته قالب را درست کنید. . قالب سیلیکونی را چرب کنید و دسر زعفرانی را بدون خامه داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. برای درست کردن یک دسر ساده زعفرانی می توانید کف ظرف مستطیلی یا مربعی شکل را چرب کنید و دسر زعفرانی را بریزید و بگذارید سرد بماند. در یخچال قرار دهید و قبل از سرو به شکل مربع یا مکعب برش دهید. هر چه این دسر بیشتر در یخچال بماند سفت تر می شود.دسر زعفرانی با پاناکوتا ژلاتینی یا زعفرانی مواد لازم برای دسر زعفرانی با پاناکوتا ژلاتینی یا زعفرانی 3 لیوان شیر 3 لیوان شکر زعفران تخمیر شده 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 2 الی 3 قاشق غذاخوری خامه 150 گرم حلزون آب سرد و وانیل لازم طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین, دسر زعفرانی سه رنگ, پاناکوتای زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین یا پاناکوتا زعفرانی

بیشتر بخوانید:  کیک شیفون چیست؟ + طرز تهیه کیک شیفون

همه مواد را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.پودر ژلاتین را روی نیم پیمانه آب بریزید و صبر کنید تا خیس شود، سپس بخارپز کنید و ژلاتین را در آب در حمام آب حل کنید تا محلول شما کاملا شفاف شود. شیر و شکر و زعفران را در قابلمه ای گرم کنید تا شکر حل شود، وقتی شیر به جوش آمد گلاب و وانیل را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین حل شده را به قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید و صبر کنید تا خنک شود. خامه را با چنگال هم میزنیم تا یکدست شود و به مواد دسر اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل قالب میریزیم و حداقل 8 ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …