طرز تهیه لوز زعفرانی

مواد لازم برای تهیه لوز زعفرانی,نحوه درست کردن لوز زعفرانی طرز تهیه بلوز زعفرانی

مواد لازم برای لوز زعفرانی: 300 گرم بادام پودر شده 1/5 لیوان آب 3/4 لیوان آب زعفران پودر شده 2 گرم پودر قند 30 گرم پودر پسته به همین مقدار برای تزئین بادام زعفران : شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا غلیظ شود وقتی می گذاریم کش بیاید تا به انگشت برسد سپس می گذاریم خنک شود و حدود 10 دقیقه با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود سپس زعفران را اضافه می کنیم. که ما آماده کرده ایم با 1 قاشق غذاخوری آب و کمی با همزن مخلوط کنید سپس مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط کنید و خمیر را در قالب ها بریزید و در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از قالب خارج کنید. و با پودر پسته تزیین کنید، اگر خمیرتان شل بود، پودر بادام بیشتری اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:  نكات پخت كباب ترش و کته کباب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …