طرز تهیه کرم پاتیسیر /مناسب برای کیک ها و پیراشکی


آموزش شیرینی پزی

دستور کرم پاتیسیر , طرز تهیه کرم پاتیسیر , کرم پاتیسیر ساده طرز تهیه خامه قنادی

طرز تهیه خامه شیرینی خانگی خوشمزه

کرم قنادی یک خامه فرانسوی بسیار غنی است که می تواند جایگزین خامه قنادی شود و از آن برای تزیین کیک و شیرینی و یا تهیه انواع دسرها استفاده کند. کرم پتیسیر چیست؟کاستارد در زبان فرانسوی به نام پتیسیر شناخته می شود. از خامه قنادی برای لایه های کیک، تزیین کیک، تارت و دسر استفاده می شود. می توانید به جای خامه از خامه قنادی برای کیک استفاده کنید. خامه قنادی ساده مواد لازم برای خامه قنادی ساده 2 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری شیر 1 لیوان شکر ¼ فنجان وانیل ¼ قاشق چایخوری کره 30 گرم کرم پاتیسیر خامه ای , کرم قنادی مناسب برای کیک ها , کرم پاتیسیر طرز تهیه خامه شیرینی پزی ساده
خامه ساده شیر را روی آتش بگذارید تا داغ شود، زرده ها را هم بزنید تا یکدست شود، آرد، نشاسته ذرت و شکر را مخلوط کرده و به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و دانه های شکر تقریبا حل شود. در حین هم زدن شیر گرم را کم کم اضافه کنید تا کاملا یکدست شود. مواد را به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود اما غرق نشود.وقتی خامه به غلظت فرنی رسید می توانید آن را از روی حرارت برداریدخامه بعد از سرد شدن غلیظ می شود، اگر می خواهید رنگ خامه زرد شود می توانید کمی زعفران آماده به آن اضافه کنید. افزودن کره به خامه کاملا اختیاری است. می توانید ۱ دقیقه قبل از اتمام کار وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. اگر می خواهید خامه را طعم دار کنید، می توانید از 50 گرم شکلات سفید با کره یا اسانس های دیگر استفاده کنید. اگر کرم شما کاملاً صاف و گلوله نشده است، در حالی که هنوز گرم است از صاف کردن آن صرف نظر کنید. حرارت را خاموش کنید و روی خامه را با یک حوله نخی بپوشانید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. بعد از سرد شدن روی خامه را با سلفون بپوشانید تا قسمت بالایی بسته نشود و خامه قنادی را حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا قوام بیشتری پیدا کند و مناسب فرم دهی شود. کاستارد به دلیل وجود تخم مرغ ماندگاری کوتاهی دارد و می توانید آن را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. طرز تهیه کاسترد خامه ای برای تهیه کاسترد خامه ای می توانید نصف فنجان از کاسترد را هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و آن را با کاسترد کاملا خنک شده و در یخچال مخلوط کنید.طرز تهیه خامه قنادی قهوه برای تهیه کرم شیرینی قهوه می توانید 10-30 گرم پودر قهوه از قبل آماده شده را بنا به ذائقه خود به شیر اضافه کنید.طرز تهیه کاسترد میوه ای برای تهیه کاسترد میوه ای، یک چهارم فنجان از پوره میوه مورد علاقه خود را به کاسترد خنک شده اضافه کنید. خامه قنادی برای کیک مواد لازم برای کرم شیرینی کیک ½ فنجان وانیل ½ قاشق چای خوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته پودر شده 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ½ قاشق چای خوری پودر شکر 2 قاشق غذاخوری خامه ½ فنجان شکر ½ فنجان آب ½ فنجان زرده تخم مرغ  طرز تهیه تارت طرز تهیه کرم شیرینی برای تارت از زرده تخم مرغ و شکر با همزن برقی هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود. نشاسته، شیر و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد را گرم کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و ژلاتینی را که با حرارت غیر مستقیم حل کرده اید به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کرم رنگ شود و خنک شود. پودر قند و خامه را هم میزنیم تا کرم شکل بگیرد و خودش را بگیرد. خامه را به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود و سلفون را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.خامه قنادی برای Torta Lablai مواد لازم برای خامه قنادی برای Torta Lablai 2 لیوان شیر کامل 1/2 قاشق چایخوری وانیل 6 زرده تخم مرغ 6 لیوان شکر ⅔ فنجان نشاسته ذرت ¼ فنجان کره 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه خامه قنادی برای Torta Lablai کرم شیرینی کاملا غلیظ و لا است. می توانید آن را با استفاده از قیف کانال کنیداین خامه شیرینی برای کیک می تواند بهترین جایگزین خامه باشد. شیر و وانیل را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم تا کم کم گرم شود و به جوش بیاید. در یک کاسه بزرگ، زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و کشدار شود. نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. وقتی حباب های کوچکی در شیر ایجاد شد، آن را از روی حرارت بردارید. در حین هم زدن تخم مرغ ها شیر داغ را کم کم اضافه کنید و هر بار هم بزنید تا یکدست شود. شیر را نباید یکباره اضافه کرد زیرا باعث شکستن تخم مرغ می شود. مایع به دست آمده را در قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شود و شروع به جوشیدن کند. تابه را از روی حرارت بردارید و کره سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا فقط با خامه مخلوط شود. سطح کاسترد را در کیسه فریزر قرار دهید تا دقیقا روی خامه بنشیند و هوا وارد آن نشود. و روی خامه لایه ای تشکیل نمی دهد. بعد از خنک شدن خامه را داخل قیف بریزید و مانند کیک روی کیک را روی دسر و شیرینی قرار دهید. اگر خامه خیلی سفت شد می توانید کمی هم بزنید تا دوباره یکدست و کرم رنگ شود.خامه شیرینی شکلاتی مواد لازم برای خامه قنادی شکلاتی 2 و یک چهارم لیوان شیر 2 قاشق چایخوری وانیل 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 3 تخم مرغ 1 تخم مرغ نصف پیمانه شکر 1 و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 و نیم قاشق غذاخوری قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری شکلات چیپسی تیره یا نیمه شیرین 6 ق شکر نرم 2 قاشق غذاخوری  کرم قنادی مناسب برای کیک ها , کرم پاتیسیر,تهیه کرم پاتیسیر طرز تهیه کرم شیرینی شکلاتی

شکر و وانیل را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد.در همین حین شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ، نشاسته، پودر کاکائو و نمک را در ظرفی با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. به محض اینکه شیر به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و نیمی از آن را به مخلوط تخم مرغ در جریان بسیار رقیق اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مواد را به قابلمه شیر اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. و حدود 2-5 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی خامه شروع به حباب زدن کرد، حرارت را کم کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود. کاسترد شکلاتی را از روی حرارت بردارید و کره را به مواد اضافه کنید. خامه را به ظرفی منتقل کنید و بلافاصله با پلاستیک بپوشانید تا به تمام سطح خامه و اطراف کاسه بچسبد تا هوا وارد کاسه نشود. اجازه دهید کرم در هوای آزاد خنک شود سپس چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. بعد از سرد شدن ممکن است خامه به خودش بچسبد و باید آن را هم بزنید تا یکدست شود. برای غلیظ تر شدن کرم می توانید از 3-6 زرده تخم مرغ در دستور تهیه کنید.اگر می خواهید از خامه قنادی برای آستین استفاده کنید، 2 لیوان شیر معادل 480 میلی لیتر به مواد اضافه کنید.  .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک دوبوس مجارستان



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …