طرز تهیه 5 مدل ترشی کیوی

دستور تهیه ترشی کیوی طرز تهیه ترشی کیوی
ترشی کیوی یکی از ترشی های خوشمزه و سالم برای فصل زمستان است که طعم آن با ترشی هایی که قبلا می خوردید متفاوت است. کیوی ترشی را چگونه درست می کنید؟ کیوی ترشی یکی از ترشی های زمستانی است که طعم ملایمی دارد و اصلا تند نیست و اگر رابطه خوبی با ترشی ها ندارید، به احتمال زیاد از یک ترشی کیوی خوشمزه لذت خواهید برد. کیوی سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین های مفید برای سلامت پوست و مو، تقویت عضلات و سیستم ایمنی بدن و برای هضم غذا بسیار مفید است. کیوی ترشی خوشمزه برای همه به خصوص افراد دیابتی بسیار مفید است. معمولاً کیوی ترشی را با پوست تهیه نمی کنند تا زیباتر به نظر برسد، اما اگر می خواهید کیوی ترشی را با پوست تهیه کنید، می توانید پوست کیوی را با یک پارچه و مقدار کمی مایع ظرفشویی بشویید و آبکشی کنید. بگذارید نیم ساعت در آب سرد بماند سپس آبکشی کرده و نگه دارید تا آب آن کاملا خشک شود و کیوی را با پوست برش دهید یا به سلیقه خود بغلتانید. اگر می خواهید بدانید کیوی ترشی چگونه تهیه می شود، با ما همراه باشید.طرز تهیه اول کیوی ترشی مواد لازم برای کیوی ترشی : کیوی 1 کیلو نمک : 2 قاشق غذاخوری شکر : 2 قاشق غذاخوریپوست لیموترش سبز یا زرد را رنده کنید، سرکه را با نمک، شکر، پوست لیموترش و سیاه دانه مخلوط کنید. کیوی ها را در ظرف شیشه ای بریزید و سرکه را روی آن بریزید تا سطح کیوی ها را بپوشاند. در شیشه را ببندید و به مدت 3-4 روز در جای سرد قرار دهید تا جا بیفتد و کیوی ترشی خوشمزه شما آماده شود روش دوم تهیه کیوی ترشی مواد لازم برای ترشی کیوی : 2 کیلو تخم گشنیز آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری نمک ، 2 قاشق غذاخوری سرکه انگور 1 فنجان فلفل سیاه، 2 قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده، 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز درشت دانه به میزان لازم. بقیه مواد را با هم مخلوط کنید، کیوی را داخل لیوان بریزید و سرکه مخلوط با ادویه ها را داخل لیوان بریزید تا روی کیوی سرکه شود. در شیشه را ببندید و به مدت 4 تا 5 روز در جای خنک بگذارید تا آماده شود. در صورت تمایل به جای فلفل آسیاب شده می توانید از فلفل قرمز یا سبز تازه، صاف یا رول شده، لایه لایه با کیوی استفاده کنید.کیوی ترشی کیوی مواد لازم 1 کیلوگرم سیب 2 گلابی 2 پرتقال 2 خاکشیر 200 گرم شکر قهوه ای 50 گرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم پودر جوز هندی 1 قاشق چای خوری پودر هل 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری لیموترش رنده شده کیوی لایت طرز تهیه غوره کیوی لایت با خلال کردن آن میوه ها را برش بزنید سعی کنید میوه ها را با توجه به بافتشان برش بزنید تا له نشوند و ظاهر کیوی سبک حفظ شود.کیوی پوست کنده را برش دهید، اما نباید خیلی نازک باشد. سیب و گلابی را پوست گرفته و خرد کنید. برش های پرتقال را پوست بگیرید و به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید. ریز خرد کنید. همه میوه ها را با هم مخلوط کنید و 50 گرم قیسی به آن ها اضافه کنید. مابقی قیمه را با نیم لیتر سرکه مخلوط کرده و اجازه دهید 2 ساعت خیس بخورد سپس در مخلوط کن ریخته و له کنید و شکر قهوه ای را اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید سپس روی میوه ها بریزید تا داغ شود. . بقیه مواد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید. مواد را با سرکه پر کنید و در شیشه را ببندید و در صورت نیاز بعد از 1-2 روز اگر سرکه داخل مواد شد دوباره آنها را با سرکه پر کنید تا کپک نزند شیشه کیوی ترشی را به مدت 10 در یخچال قرار دهید. روزها در یخچال بگذارید تا آماده شود. طرز تهیه ترشی کیوی و سیب برای تهیه ترشی کیوی و سیب به حدود 300 گرم سیب زرد یا قرمز و 300 گرم کیوی، یک قاشق چایخوری نمک و کمی سرکه نیاز دارید.سیب و کیوی را پوست گرفته و خرد کرده و قلب سیرها را جدا کرده و لایه به لایه در لیوان قرار دهید و روی آنها نمک بپاشید، سپس در لیوان را با سرکه پر کنید و در لیوان را ببندید و یک هفته در دمای محیط بگذارید تا خودش را بگیرد.ترشی کیوی, طرز تهیه ترشی کیوی, ترشی انار و کیوی طرز تهیه ترشی کیوی و پرتقال

طرز تهیه ترشی کیوی و پرتقال

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ماست میوه ای رژیمی

برای تهیه ترشی کیوی و پرتقال مانند دستور قبلی عمل کنید، فقط پرتقال را با سیب جایگزین کنید. در صورت تمایل می توانید از فلفل تند یا سایر ادویه ها برای تهیه ترشی کیوی و پرتقال استفاده کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …