طرز تهیه بیسکاتی ایتالیایی


بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات, بیسکاتی شکلاتی, بیسکاتی پرتقال مغزدار طرز تهیه بیسکوتی ایتالیایی/کوکی گردویی مجلسی
بیسکوتی یک کلوچه سنتی ایتالیایی است که معمولا در ترکیب آن از بادام استفاده می شود. بافت بیسکوتی ترد و ترد است و برای اینکه کاملا ترد و خشک شود به دو مرحله پخت نیاز دارد. بیسکوتی چیست؟ گرم سرو می شود. ایتالیایی ها دوست دارند بیسکوتی را قبل از خوردن در یک نوشیدنی داغ فرو کنند، بنابراین نرم می شود و طعم آن در دهان بهتر می شود و خوش طعم تر می شود. بیسکوتی دو مرحله پخت دارد و بافت آن ترد و ترد است. با استفاده از ترکیب آجیلی دلخواه خود در خمیر کوکی می توانید کلوچه بادام، کلوچه پسته، کلوچه فندقی یا کلوچه گردو بخورید.کوکی دو رنگ با پوشش شکلاتی مواد لازم برای کوکی های دو رنگ با پوشش شکلاتی آرد 3 و ⅓ پیمانه مایه شیمیایی 1 قاشق چایخوری نمک مربا 1 قاشق چایخوری شکر 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد روغن مایع ½ فنجان وانیل ½ قاشق چایخوری کاکائو پودر 2 قاشق غذاخوری پسته و بادام لمینت شده (اختیاری) به اندازه کافی شکلات تخته ای 100 طرز تهیه بیسکویت دو رنگ دو رنگ با روکش شکلاتی، 2 قاشق غذاخوری آرد را بردارید و کنار بگذارید.بقیه آرد را به همراه مایه مایه و نمک 3 بار الک کرده و شکر را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید. یک تپه از آرد درست کنید و وسطش را باز کنید و تخم مرغ و وانیل و روغن مایع را داخل آن بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود و با نوک انگشتان خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.لطیف و یکدست بمانید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید و به قسمت دیگر پودر کاکائو اضافه کرده و ورز دهید و برای تهیه کلوچه پسته و کلوچه بادام می توانید خلال پسته و کلوچه بادام را به خمیر اضافه کنید. بادام به سلیقه خود فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود. کف سینی فر کاغذ روغنی بچینید و مایه کوکو و سفیده را به یک اندازه روی میز کار کشیده و بچسبانید و سپس به آرامی روی سینی فر بگذارید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید. ورقه پخت را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.شکلات تخته ای را با 1 قاشق غذاخوری روغن مایع روی حرارت غیر مستقیم آب کنید و روی شیرینی بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود سپس به اندازه دلخواه برش دهید.روی بیسکویتی شکلاتی را با پودر پسته، پودر نارگیل یا خلال بادام تزئین کنید و با چای و قهوه سرو کنید. طرز تهیه بیسکوتی شکلاتی  بیسکاتی پرتقال و پسته, طرز تهیه بیسکاتی, بیسکاتی چیست

بیسکوتی شکلاتی

مواد لازم برای بیسکوتی شکلاتی پودر وانیل 0.5 قاشق چایخوری شکلات چیپسی 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 14 قاشق غذاخوری کره 8 قاشق غذاخوری نمک 0.75 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق غذاخوری. کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین را با هم الک کنید، کره نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی در حین هم زدن اضافه کنید و در آخر وانیل را به مواد و هر کدام اضافه کنید. زمان، صبر کنید تا مواد کاملا یکدست شوند. شکلات چیپسی و مواد خشک را به کره اضافه کنید و ابتدا با قاشق هم بزنید تا نریزند سپس با همزن آرام مخلوط کنید.سطح میز کار را با آرد پاشی کنید و خمیر کیک را روی میز کار رد کنید و با دستان خود توپ هایی با مواد درست کنید تا به 2 قسمت مساوی تقسیم نشود و هر قسمت را مانند نان باگت بغلتانید تا به طول 5 سانتی متر برسد. و به قطر 2 سانتی متر می رسدخمیرها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید و سطح خمیر سفت شود. بعد از بیرون آوردن از فر 5 دقیقه صبر کنید و سپس با چاقوی بسیار تیز به قطعات 2 سانتی متری برش بزنید و دوباره روی سینی صاف بگذارید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا ترد و بیسکویت شود. خنک کننده و خشک کردن را می توان با قهوه، چای و شیر داغ سرو کرد. طرز تهیه کلوچه پرتقالی بیسکاتی چیست, طرز تهیه بیسکاتی پسته, بیسکاتی پرتقال کلوچه پرتقالی و گردویی
مواد لازم: کلوچه پرتقال و گردو 2 عدد تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 30 گرم شکر 250 گرم آرد 350 گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری پرتقال رنده شده . پوست)، نمک، آجیل به مقدار لازم (بادام، گردو، پسته) به مقدار لازم برگ زردآلو، کشمش و خرما. کره نرم شده، پوست پرتقال و لیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم الک کرده و در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آجیل و میوه های خشکی که دوست دارید به خمیر اضافه کنید.خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به ابعاد 8*25 پهن می کنیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می دهیم و به مدت 30 روز در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم.اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود، سپس با استفاده از یک چاقوی دندانه‌دار، هر رول را به قطعات 0.5 تا 1 سانتی‌متری برش دهید و دوباره روی سینی فر قرار دهید و 10 دقیقه دیگر در فر با دمای 150 درجه قرار دهید تا برشته شود.  بیسکاتی پرتقال مغزدار, بیسکاتی کافه, بیسکاتی پرتقال و پسته Cafe Biscotti Cafe Biscotti

مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد، نصف لیوان شکر، 1 قاشق غذاخوری سرکه، 2 قاشق غذاخوری آب جوش، 2 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای اتاق، معادل 20 گرم، 1 قاشق غذاخوری فلفل سفید، 1.5 قاشق غذاخوری شکر وانیلی 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 فنجان آجیل و میوه خشک برای تهیه شیرینی قهوه، تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی 3-4 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. کره و سرکه و آب داغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله با صافی به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود. خمیر بیسکوتی سفت تر از پوسته پای است و کاملا به هم می رسد. برای تهیه بیسکویت پسته، بیسکویت بادام یا بیسکویت گردو می توانید گردوی خرد شده خود را به همراه قیمه و کشمش به خمیر اضافه کنید.ظرف پیرکس یا قالب 16*16 سانتی متری را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی می گذاریم و مواد بیسکویت را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم و در فر 180 درجه به مدت 30-45 دقیقه می گذاریم.برای فر برقی و توستر 20 درجه دما را کاهش دهید. بیسکوتی را از فر خارج کرده صبر کنید تا خنک شود سپس روی توری سیمی برگردانید و کاغذ فر را بردارید و داخل نایلون به مدت 1 ساعت در یخچال یا نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا نگیرد. چوب. هنگام برش خرد کنید، سپس با چاقو به قطعات 1 سانتی متری برش دهید. دوباره برش های بیسکوتی را در سینی فر بچینید و به مدت 5-6 دقیقه در فر 160 درجه قرار دهید تا برشته و طلایی شوند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی لطیفه



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی سرغربیلی خوشمزه به سبک گرگان شیرینی سرغربیلی گرگان یک شیرینی سنتی شمالی …





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی عکس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان خامه ای

مواد لازم برای نان خامه ای: 200 گرم آرد، 400 گرم روغن مایع، 80 تا …