نحوه دفع روغن پخت و پز

نکاتی برای استفاده مجدد از روغن, راهنمای استفاده از روغن

نحوه استفاده مجدد از روغن

برخی از بهترین غذاها با روغن پخت و پز تهیه می شوند. پس از خنک شدن روغن، تصمیم بگیرید که آیا می خواهید آن را دور بریزید ، مجدداً از آن استفاده کنید. قبل از ریختن آن در سطل آشغال، روغن پخت و پز را در یک کاسه قابل حمل بریزید. به یاد داشته باشید، برای دفع مناسب روغن را داخل سینک نریزید و آن را در اطراف سینک خود قرار بدهید.

قرار دادن روغن در سطل فاسد

ابتدا روغن پخت و پز را خنک کنید. هرگز قابلمه های سنگین پر از روغن داغ را بلند نکنید زیرا احتمال سوختگی زیاد می باشد. بسته به میزان روغن داغ شما دارد، که چند ساعت لازم می باشد شکیبایی کنید تا خنک شود.

دفع روغن پخت و پز,روش های بازیافت روغن پخت و پز

دور ریختن روغن بقیه

می توانید روغن را یک شب به حال خود رها کنید تا به دمای اتاق برسد.

اگر تنها مقدار کمی روغن پخت و پز در قابلمه خود دارید، بگذارید خنک شود و سپس آن را با یک دستمال کاغذی پاک کنید. و آن را درون کیسه داخل سطل آشغال بیاندازید.

اگر می خواهید دوباره از روغن استفاده کنید، یک کاسه شیشه ای پاکیزه انتخاب کنید که درب آن استوار شود. اگر روغن شما زیاد می باشد و احتمال افتادن کاسه شیشه ای می باشد از ظروف پلاستیکی جنس عالی یا از ظروف اکرولیک استفاده کنید. به یاد داشته باشید که ظروف را برچسب بزنید تا کسی از روغن به طور تصادفی استفاده نکند.

اگر قصد ندارید از روغن خود استفاده مجدد کنید، می توانید روغن را داخل بطری نوشابه بریزید.

بیشتر بخوانید:  مواد غذایی حاوی پتاسیم

بطری حاوی روغن را در سطل آشغال بریزید. از ریختن روغن به آسودگی در سطل آشغال خودداری کنید زیرا این امر سبب ایجاد میکروب و به وجود آمدن حشرات و جوندگان می شود.

روغن بقیه را داخل فریزر قرار بدهید و بعد داخل کیسه آشغال بریزید.

روغن های مناسب آشپزی, راهنمای استفاده مجدد از روغن

روغن بقیه را فریز کنید و بعد دور بریزید

روغن خنک شده را درون یک کیسه آشغال پلاستیکی بریزید. یک کیسه پلاستیکی بردارید که از قبل مقداری آشغال داشته باشد. به عنوان مانند، می توانید از کیسه ای استفاده کنید که دارای دستمال های کاغذی قدیمی، ضایعات سبزیجات و… باشد. روغن خنک را مستقیماً درون کیسه آشغال خالی نریزید کیسه آشغال را گره بزنید و داخل کیسه ای دیگر قرار بدهید.

دور ریختن روغن پخت و پز,روش های دور ریختن روغن پخت و پز

روغن اضافی را روی آشغال ها بریزید

روغن را هرگز داخل سینک آشپزخانه نریزید زیرا سبب مسدود شدن لوله ها و گرفتگی آن ها می شود.

راهنمای استفاده از روغن, استفاده از روغن اضافه

هرگز روغن بقیه را درون سینک نریزید

روغن پخت و پز را از کمپوست خود دور نگه دارید. آن را داخل خاک یا باغچه نریزید، زیرا می تواند جوندگان را جذب کند، جریان هوا را در آن کاهش می دهد و کمپوست را کندتر می کند.

روش های بازیافت روغن پخت و پز,نکاتی برای استفاده مجدد از روغن

روغن را درون کود کمپوست نریزید

استفاده مجدد از روغن

روغن را در دمای اتاق در یک ظرفی که هوا داخل آن نشود نگه دارید. تا زمانی که آماده استفاده مجدد از آن شوید.

قبل از استفاده مجدد از روغن، روغن را از راه فیلتر قهوه فیلتر کنید. یک صافی قهوه را در بالای کاسه که روغن نگه داشته می شود قرار دهید. فیلتر را با یک باند لاستیکی ایمن کنید و روغن را به آرامی از راه فیلتر بریزید. این سبب می شود همه مواد جامد به دام بیفتند، بنابراین روغنی براق بدست می آورید.

نکاتی برای استفاده مجدد از روغن, روغن های مناسب آشپزی

روغن افزایش را از صافی گذشتن دهید

بیشتر بخوانید:  ترفندهایی برای از بین بردن مشکلات آشپزی

ذرات غذایی موجود در روغن می توانند سبب سفت شدن یا تشویق قالب برای رشد شوند.

برای سرخ کردن مواد غذایی بهتر می باشد از روغن تازه و استفاده نشده استفاده کنید. سعی کنید از غذاهای مشابه از روغن استفاده کنید زیرا روغن پخت و پز قبلا طعم غذایی را که در آن سرخ کرده اید را گرفته می باشد. به عنوان مانند، اگر مرغ را در روغن سرخ کردید، از سرخ کردن دونات در آن خودداری کنید. اگر غذاهای سرخ شده یا نان را سرخ کردید، قطعا آن را از صافی گذشتن بدهید.

سرخ کردن سبزیجات معمولاً به روغن کمک می کند تا عطر و طعمی خنثی داشته باشد، بنابراین استفاده مجدد از این روغن پخت و پز آسان می باشد.

بیش از 2 بار از مصرف روغن خودداری کنید. اگر روغن را فیلتر کرده و به درستی آن را ذخیره کرده اید، می توانید چند بار از روغن پخت و پز استفاده کنید. قبل از استفاده روغن، آن را چک کنید و روغنی که ابری، کدر و یا بوی بد می دهد آن را دور بریزید. هرگز انواع مختلف روغن پخت و پز را مخلوط نکنید و روغن را بعد از 1 یا 2 بار استفاده آن را دور بریزید.

راهنمای استفاده مجدد از روغن،,دور ریختن روغن پخت و پز

استفاده مجدد از روغن سبب می شود روغن زودتر بسوزد

استفاده مجدد از روغن بیش از 2 بار می تواند نقطه دود روغن را کاهش دهد، بنابراین آسوده تر می سوزد. همچنین می تواند سبب شود چربی ها رادیکال های آزاد و اسیدهای چرب غیر اشباع نشده را آزاد کنند.

 

مطلب پیشنهادی

خواص ماست

از خواص ماست چه می دانید ؟ دوستی با خواص ماست: ماست 1 محصول لبنی هست …